Skip Navigation Links
     
  Villa Le Monde
Rue du Nulay 9
6980 La Roche-en-Ardenne
info@villalemonde.com
 
         

De villa beschikt over 4 gastenkamers (2x 2 persoons en 2x 4 persoonskamers) en 1 grote voor de gasten toegankelijke Voorkamer met een gezellig, serre, barretje en haard. Buiten zijn er 2 terrassen, beide met haard en 1 is overdekt, die net als de Voorkamer en de slaapkamers prachtig zicht hebben op La Roche en Ardenne en de ('s avonds verlichte) kasteel ruine.
  
De slaapvertrekken hebben anders dan elders geen kamer nummers maar kamer muzieknummers. 
Alle nummers zijn muziekwerken die te maken hebben met de reizen van de Josette en Serge. 


De kamers zijn:

  • Father and Son, Cat Stevens naar aanleiding van een reis door Ecuador. 1 t/m 4 personen. 
  • Beautiful day van U2 door diverse Ierland trips en een link naar onze bruiloft in 2004. 1 t/m 4 personen.
  • Cocoon van Jack Johnson ontstaan tijdens onze trektochten door Australië. 2 personen. 
  • Cose della vita van Eros Ramazotti naar aanleiding van onze eerste vakantie samen. 2 personen maar kan 1 t/m 4 personenvan gemaakt worden. 

De kamers en Voorkamer beschikken over een douche/toilet, TV en WIFI internet.
*Er is mogelijkheid tot uitbreiding.
Cosa della Vita Kamer        Cocoon Kamer

Father and Son kamer         Beautiful day kamer


De nadere uitleg hoe de combinatie van de nummers en de reizen zijn ontstaan treft u in de Voorkamer aan in het “Anekdote boek”. Hierin staan tevens nog diverse andere kleine verhalen over grappige gebeurtenissen tijdens onze reizen rond de wereld.


De muzieknummers (inclusief wat extra nummers die met onze reizen of B&B van doen hebben) zijn via een eigen afspeellijst op Spotify te beluisteren:  
  


De Voorkamer bevat een prachtig panoramisch uitzicht op La Roche en zijn ’s avonds verlichtte kasteel. Een heerlijke plek om met een drankje zitten in de serre,bij de haard of een gezellig gesprek al dan niet aan het kleine (geheel in het thema passende) barretje die de naam Irish Pub O’HERBIE draagt.
 

Buiten is het prima vertoeven op onze 2 terrassen (1 overdekt) met een hapje en een drankje. Uitzicht op La Roche, ('s avonds verlichte)kasteel ruine, ondergaande zon en gezellig bij de buitenhaarden/BBQ.
*Het verhoogde overdekte terras heeft een mogelijkheid om afgesloten te worden zodat deze ook goed te gebruiken is bij regenachtig weer en zelfs met sneeuwval voor een gezellige winter BBQ!!


   


Hieronder o.a. de deuren van de kamers met de combinaties van een muzieknummer en een land. Dit naar aanleiding van onze omzwervingen over de wereld (Le Monde).

  
 
 


Diverse foto's: