Skip Navigation Links
     
  Villa Le Monde
Rue du Nulay 9
6980 La Roche-en-Ardenne
info@villalemonde.com
 
         

In de Kerstvakantie naar de Ardennen met de kinderen? Voor (één ouder) gezin hebben de Ardennen, La Roche en onze kindvriendelijke B&B bijzonder veel te bieden! Villa le Monde in La Roche en Ardenne is een ideaal kindvriendelijk verblijf voor een  vakantie, paar dagen of (lang) weekend Ardennen. Dicht tegen het gezellige plaatsje en ver genoeg van het centrum af (300m) om rustig te kunnen genieten van het uitzicht op de ('s avonds) verlichte kasteel ruïne (deze is te bezoeken).


Wij beschikken over familiekamers, kinderbedjes, kinderstoelen en hebben een kindvriendelijke grote gastenruimte. Wij hebben speciale (1 ouder) gezinsacties die het gehele jaar gelden. Dit om al het moois en leuks van de Ardennen met kinderen te ontdekken. 

Ook voor een volledig verzorgde voorjaars (krokus), mei of zomervakantie of een verblijf op doorreis naar het zuiden. Ons kindvriendelijke verblijf is voor u een goede keuze!

In La Roche is 20/21 en 26/28 december tevens een Kerstmarkt met diverse animatie voor jong en oud.

Check onze pagina 'Omgeving' voor leuke tips voor het gehele gezin. B.v. een ezelwandeling, bezoek puzzelplanet, tubing, boerengolf, schat zoeken en Durbuy ontdekken, etc.

Wij verzorgen diverse buitensportactiviteiten  (b.v. kajak, klimmen/abseilen, diverse touwparcours of klettersteigen, etc.) Meer voorbeelden treft u op de pagina 'Kajak/klimmen/paintball'. De activiteiten zijn los maar ook in arrangement vorm te boeken.

Kindertarieven:

Kinderen t/m 3 jaar gratis. 
-bij gebruik eigen kinderbedje anders 5,- per kind per verblijf (in een kinderbedje van ons). 
*1e kind  12,- p.k.p.n. (4 t/m 16 jaar) 
*2e en meer kinderen € 10,- p.k.p.n. (4 t/m 16 jaar) 
*Verblijf op dezelfde kamer als volwassene(n). 
*Prijs volwassene(n) gebaseerd op standaard prijzen. 
*1 kind + 1 ouder (gescheiden bedden) € 75,- per kamer per nacht.-Niet mogelijk in combinatie met Thema arrangementen, daar staan aparte prijzen bij voor kinderen, en ook niet bij acties. 
-Bij 3=2 of 4=3 actie blijven de tarieven voor kinderen gehandhaafd.
-Geldig in combinatie met de Sportieve arrangementen de korting geldt dan alleen op het overnachting gedeelte.

***
Geen zin om in La Roche of omgeving te dineren?
Check dan onze Menukaart
*Dineren met prachtig uitzicht op de kasteelruine! 
*Speciale kindertarieven voor de meeste gerechten.


-Onze Voorkamer (grote gastenruimte) is ideaal om een spelletje te doen met het gezin en of een boek(je) te lezen aan de tafels of bij de haard. Ook hebben wij 2 terrassen (1 overdekt) om met het gezin te verblijven. Deze zijn beide met een BBQ/haard. 


-Villa le Monde is een goeie uitvalsbasis voor Geocaching. Centraal gelegen, gratis WIFI en familiekamers. 


Onze acties zijn ook altijd te volgen op onze Twitter en Facebook pagina.