Skip Navigation Links
     
  Villa Le Monde
Rue du Nulay 9
6980 La Roche-en-Ardenne
info@villalemonde.com
 
         

Met een gezellige groep een paar dagen naar de Ardennen? Van losse overnachtingen met of zonder activiteiten en avondprogramma's tot ons zeer gezellige groepsarrangement (zie onderaan, juist perfect voor de herfst en wintermaanden en ideaal voor b.v. een groep gezellige koppels). Check onze mogelijkheden!

T/m 16 personen kunnen wij in Villa le Monde alles aanbieden wat de Ardennen te bieden heeft. Boven dat aantal verwijzen wij u graag naar Ardennen-organisatie.com

Speciaal bij Villa le Monde zijn de avondprogramma's voor groepen.
Klik HIER.

Groepen kunnen families zijn maar ook sportteams, vriendengroepen en bedrijven maken graag gebruik van onze faciliteiten en service. 

Het uitzicht op de 's avonds verlichte kasteelruine vanuit de serre met zijn kleine Irish Pub 'O'HERBIE, gezellige zitgedeelte bij de haard of op de 2 terrassen (1 overdekt en afsluitbaar bij minder weer) is ongekend!

*Het overdekte terras heeft een mogelijkheid om afgesloten te worden. Hierdoor kunnen er ook winter BBQ's gehouden worden.

De nieuwe bedden in de 2 of 4 persoonskamers zijn er voor de goede nachtrust en overdag is er in de omgeving veel te doen en voor ieder wat wils.

Wij bieden o.a. alle Ardennen buitensporten aan zowel los te huur als in arrangementvorm. Ook MTB & Wielergroepen kunnen bij ons goed terecht. Voor hen hebben wij naast losse overnachtingen en stalling voor de fietsen speciale fietsarrangementen. 


Klikt u voor het aanbod buitensporten,
HIER


Avond programma's in de gezellige gemeenschappelijke ruimte (bar/serre/haard) kunnen op aanvraag verzorgd worden. 


-Van Youtube avonden (u krijgt pen en papier, schrijft uw favoriete muzieknummers op en Serge vertoont alles op het scherm in de bar maar er zit meer achter...). 


-Irish Quiznight's en de al even ludieke Kabouter Universiteit worden in de grote gasten ruimte gehouden.
*Stukje Kabouter Universiteit uit VTM TV programma
HIER 


-Met de Tour de La Roche heeft Villa le Monde een leerzame en ludieke en vooral 'educatieve' kroegentocht (hapjes en drankjes uit de streek), begin en einde in Villa le Monde met diverse opdrachten.


Klik voor meer info over de avondprogramma's, HIER


Een bezoek aan de bierbrouwerij van Brasserie d'Achouffe (het bier met het Kabouter logo) behoort ook tot de vele mogelijkheden.De kosten zijn € 7,50 p.p. 


***

Het gezellige Ardennen weekend  arrangement
*O.b.v. minimaal 8 personen.
Meer is mogelijk en veranderd de prijs. Al naar gelang de indeling van de kamers.
*Ook mogelijk op andere dagen dan het weekend.
*Aanpassingen aan het programma zijn mogelijk.
*IDEAAL VOOR DE HERFST EN WINTER.


Aankomst op vrijdag v.a. 16.00 uur.
-De bar is open voor een drankje
-Diner (bij aankomst later opd e avond ook gewoon mogelijk)
-Youtube avond (een prettige verrassing in onze Irish Pub O' HERBIE). Met een kleine attentie.
-Sluit bar?


Zaterdagmorgen ontbijt op een nader te bepalen tijd.

-Begeleidde wandeling met Serge. Onderweg komt Josette met koffie/thee en wat lekkers langs.
*Liever MTB'n of een andere buitensport? Dat kan Serge allemaal voor jullie regelen, geef het gerust aan. 


-Rond 16.00 uur start de Tour de La Roche, een gezellig rondje langs drie cafe's voor het proeven van lokale drankjes en hapjes. De groep gaat gelijkertijd in 2 of meer teams 'strijden' middels theorie en licht fysieke opdrachten. Men blijft wel bij elkaar tijdens deze 'battle'. Het finale spel is na de (winter) BBQ in Villa le Monde. Met een prijs voor het winnende team!
-Sluit bar?


Zondagmorgen ontbijt op een nader te bepalen tijd.
-Uitcheck voor 11.00 uur. En dan zit dit gezellige arrangement er helaas weer op...
*Tips of activiteiten voor de zondag? Vraag het aan Serge!


De kosten zijn € 129,- p.p.

Inclusief: 2x overnachten, 2x ontbijt, 1x diner, 1x Youtube avond (met klein presentje voor de winnaar), 1x koffie/thee en wat lekkers en een begeleidde wandeling (bij het niet meedoen hieraan is geen restitutie mogelijk), 1x Tour de La Roche (met prijs voor de winnaars), 1x (winter) BBQ en toeristenbelasting.*Wenst u liever een Quiznight (b.v. met een ronde van 8 vragen/antwoorden op het TV scherm van u zelf, gratis gedaan) i.p.v. de Tour de La Roche? Dan gaat er € 7,50 p.p. van de prijs af. Dit dient wel aangegeven te worden bij de boeking. 

*
Met kinderen kan dit arrangement ook en maken wij een aangepast programma en tarief. Maar er dienen minimaal 8 volwassen betalende zijn! Meer info over de avondprogramma's? 
K
lik: HIER


***

Extra voor bedrijven

Vraag gerust naar onze teambuildingsactiviteiten en vergadermogelijkheden.