Romantisch/Valentijn arrangement

Romantisch/Valentijn arrangement:, toeslag van € 39,- p.p.
Inclusief: bij aankomst rozenblaadjes/veilige (electrische) romantische kaarsjes/fles bubbels op de kamer, welkomst 3-gangenmenu (vlees of vis doorgeven bij boeking) met prachtig zicht op de verlichte kasteel ruïne, 1x ontbijt op bed, 1x (lunch) knapzak om mee te nemen op een romantische wandeling in de prachtige natuur.

Exclusief: overnachting(en)

Aanvang elke dag van de week behalve zaterdag.
1 nacht mogelijk maar minimaal 2 overnachtingen in de weekenden.
Mogelijk in combinatie met het wellness pakket.

Niet mogelijk tijdens feestdagen of bij vastgestelde arrangementen

Wellness/sauna pakket: toeslag volgens keuze
Voor de wellness werken we samen met Hostellerie La Claire Fontaine op een kleine 5 minuutjes rijden:

Sauna : Zin om even te relaxen in een privésauna? In de buurt van het terras is een sauna ingericht. Geniet van de weldoende warmte van een sauna en van de heerlijk frisse Ardennenlucht, al dan niet met een verfrissend drankje.

Massage : U hoeft het heus niet ver te zoeken om uw lichaam en geest even tot rust te laten komen. Onze masseurs zorgen in het comfort en de intimiteit van uw kamer voor de lichaamsverzorging en massages die u wenst.

Praktische info :
Sauna : Een saunabeurt moet worden gereserveerd en duurt 45 minuten. Prijs : 12 euro voor 2 personen, 15 euro voor 3 personen en 18 euro voor 4 personen.
Massage : Een lange massage duurt 60 minuten en omvat een massage van de hals, de rug, de benen en de voeten. Prijs: 55 euro. Een korte massage duurt 30 minuten en omvat een massage van de rug of van de benen. Prijs 35: euro. De massages zijn alleen mogelijk na reservatie en volgens de beschikbaarheid.

Beide pakketten kunnen alleen vooraf geboekt worden.
Andere wensen? Vraag er gerust naar, wij kunnen bijna alles voor u regelen, zoals u het wenst.

Afbeeldingsresultaat voor logo villa le monde la rocheContact: info@villalemonde.com

B&B Ardennen, overnachten in La Roche en Ardenne, heerlijke bed and breakfast, huisdieren zijn welkom en wij koken graag voor u. Speciale MTB/wielerarrangementen, wandelarrangementen en veilige stalling voor fietsen en motoren.