MTB ARDENNEN WIELRENNEN (arrangement)

MTB en wielrennen in de Ardennen is fantastisch! Dat hoeven wij de fietsliefhebber niet te vertellen. Je kan alleen fietsen, samen of met een fietsgroep. Onze fietsvriendelijke B&B met fietshotel-faciliteiten en gezellige sfeer in La Roche-en-Ardenne, biedt een ideaal verblijf om overdag de heuvels en dalen, met verschillende routes op de MTB of racefiets (koersfiets), te (her) ontdekken en ’s avonds na te genieten in onze B&B. Nagenieten in de fraaie serre of op de twee terrassen (1 overdekt). De mountainbike of koersfiets staat veilig in de stalling opgeborgen.

Er kunnen losse overnachtingen geboekt worden of ons arrangement voor de enthousiaste MTB’er of wielrenner.

MTB/Wieler arrangement (3 dagen/2 nachten)
(onderstaand arrangement is voor zowel de mountainbiker als voor de wielrenner)

Prijzen p.p.
– € 145,- (één persoon op de kamer)
– € 120,- (gebruik 2 persoonskamer)
– € 115,- (gebruik 3 persoonskamer)
– € 110,- (gebruik 4 persoonskamer)

Inclusief: 2x overnachten, 2x ontbijt (waarvan 1x specifiek op MTB’ers en wielrenners gericht), 1x Gourmet, 1x Lunchpakket. Uitcheck om 14.00 uur en daardoor de mogelijkheid om nog te fietsen en te douchen op de vertrekdag. Tevens inbegrepen: 2x wassen van een setje kleding (een badjas ligt te leen klaar), gratis route kaarten ATB en wielrennen en gratis fiets- afspuit mogelijkheid.
De late uitcheck alleen als er op de laatste dag gefietst wordt.
Wassen is op een kort programma en alleen bedoeld voor fietssetjes (niet voor sokken en ondergoed).

Afbeeldingsresultaat voor logo villa le monde la rocheContact: info@villalemonde.com

Optioneel:
• Pasta maaltijd op de 1e avond voor slechts € 10- p.p.
• Kunt u nog een lunchpakket bestellen bij ons aan 6€ om met een gevulde maag weer huiswaarts te keren.
• Tevens bieden wij de mogelijkheid om ATB’s te huren. Gelieve dit aan te geven bij de boeking. Helaas zijn er in La Roche-en-Ardenne geen mogelijkheden om racefietsen te huren.
• Gratis extra nacht(en) in de week? Dan kunt u gebruik maken van onze 3=2 of 4=3 actie (niet geldig tijdens juli en augustus, schoolvakanties en feestdagen).
• Voor de doordeweekse dagen in oktober, november, maart en april, hebben wij nog een extra voordeel bij dit arrangement van een gratis pasta maaltijd (anders 10- € p.p.) op de eerste avond bij boekingen vanaf zondag, maandag, dinsdag en woensdag. Bij boeking aan te geven: ‘gratis pasta’ anders is deze actie niet geldig.

Programma:
1ste dag:
• Aankomst bij Villa le Monde v.a. 16.00 uur. Uiteraard kunt u reeds beginnen met mountainbiken/wielrennen voor de incheck en in overleg zorgen wij eventueel dat er routekaarten aanwezig zijn op een aangegeven plaats.
• Bij terugkomst kunt u 1 fietssetje p.p. in een mand buiten achterlaten, deze worden gewassen en gedroogd en u treft deze de volgende morgen in de ontbijtruimte aan. Tevens ligt er een badjas bij de deur om niet in de kou naar de kamers te moeten lopen. Er is een mogelijkheid om naast dit arrangement ook op de eerste dag pasta à 10- € te bestellen. Gaarne dit vooraf aan te geven.

2de dag
• Ontbijt: tijd kan afgesproken worden.
• Aanvang volledige dag MTB/Wielrennen.
• U krijgt een Lunchpakket mee.
• Wederom kunt u bij terugkomst 1 setje p.p. in de mand bij de voordeur doen en deze worden weer gewassen en gedroogd. En ligt er weer een badjas klaar voor u om aan te doen en naar de kamer te gaan of een drankje te nuttigen.
• Om 19.30 uur aanvang Gourmet of self-BBQ (al naar gelang tijd van het jaar en het weer)

3de dag
• Ontbijt: tijd kan weer afgesproken worden.
• Betaling (b.v. barrekening) en tassen/koffers inpakken en in de badkamer plaatsen.
• MTB’n/Wielrennen tot uiterlijk 13.15 uur.
• Om 14.00 uur is de verlate uitcheck.

Wij hanteren annuleringsvoorwaarden en vragen een aanbetaling.

MTB en wieler routes:
• De vaste MTB tracks in La Roche (4 stuks) zijn perfect aangegeven daar heb je geen GPS voor nodig en staan hier dus ook niet onder. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe (mooie) uitgepijlde tracks bijgekomen sinds 2013.
GPS routes voor MTB en Wielrennen op de weg.
*Zet Exporteren op GPX en klik ernaast op ‘Opslaan’.
*De vaste MTB tracks in La Roche (4 stuks) zijn perfect aangegeven daar heb je geen GPS voor nodig en staan hier dus ook niet onder. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe (mooie) uitgepijlde tracks bijgekomen sinds 2013.
*Onderstaand zijn allemaal zelf gemaakte en gereden routes. Allen strartend vanaf Villa le Monde en weer terugkomend bij ons. Zo autoluw mogelijk.
*Downloaden dient u thuis te doen.
*Bij ‘Op de weg’ staat (R) of (L) voor rechts of links van Villa le Monde. Zo kun je twee routes combineren (op één dag of in 2 dagen) zonder hetzelfde te fietsen.
*km = Kilometers hm = hoogtemeters

-MTB La Roche – Achouffe – La Roche 47km 1061hm.
-MTB
Deel paarden route 2/wandelro. geel 3 23km 594hm.
-MTB
Deel paarden route 2/ri. Berismenil 24km 694hm.
-MTB
Richting Mierchamps/combi route 4 27km 426hm.
-MTB
Route 3 La Roche, alternatief begin 22km 330hm.

-Op de weg (R) Auberge Le Hibou (lunch) 85km 1228hm.
-Op de weg (R)
Heyd/Durbuy/Septon 83km 1200hm.
-Op de weg (L)
Bastogne/Ravel/Houffalize 80km 1000hm.
-Op de weg (L/R)
Hives/Cheox/Beffe 71km 1345hm.
-Op de weg (L)
Hives/Houffalize 61km 993hm.
-Op de weg (R)
Weris/Ourthe dal 60km 668hm.
-Op de weg (L/R)
Lavaux/Genes/Boverie 58km 904hm.
-Op de weg (L)
Door bossen van Nassogne 53km 736hm.
-Op de weg (R)
Marcourt/Beaulieu 50km 884hm.
-Op de weg (L)
Infiets rondje 31km 400hm.

*23 juni 2013 was het Belgisch kampioenschap (BK) wielrennen in La Roche en kwamen de profs meerdere malen door onze straat.
*Onder:
Luik-Bastenaken-Luik,elk jaar door onze straat en ook een andere Ardennen klassieker, de Waalse Pijl komt geregeld in omgekeerde richting voor onze B&B langs.
*De wielerkalender voor de Ardennen, klik HIER

B&B Ardennen, overnachten in La Roche en Ardenne, heerlijke bed and breakfast, huisdieren zijn welkom en wij koken graag voor u. Speciale MTB/wielerarrangementen, wandelarrangementen en veilige stalling voor fietsen en motoren.