MOTORRIJDEN ARDENNEN

Met onze motor vriendelijke B&B in Ardennen proberen wij een heerlijke dag op de motor nog leuker te maken! Wij hebben, op 2 minuten lopen, mogelijkheden om de motor(en) binnen te stallen mits een kleine meerprijs van slechts 2,5 € per motor per nacht.

La Roche en Ardenne is centraal gelegen in de Belgische Ardennen op 20km van Durbuy en de andere kant op gaat het naar Bastogne of Houffalize. Duitsland en Luxemburg zijn ook op nog geen uur toeren door het fraaie heuvellandschap.

Motorvriendelijke B&B Villa le Monde beschikt over een licht en ruim gastenverblijf dat gebruikt wordt om te ontbijten en waar indien gewenst het avondeten geserveerd wordt. Er is een gezellige lounge met haard waar het gezellig vertoeven is met een drankje uit onze (honesty)bar.

Bij regenweer kunnen onze gasten gebruik maken van de leuke spellen die aanwezig zijn voor zowel jong als oud.
Buiten is het heerlijk genieten op onze 2 terrassen. Het verhoogde overdekte terras heeft de mogelijkheid om volledig dichtgemaakt en verwarmd te worden waardoor je zelfs bij regenachtig weer of bij sneeuwval kan genieten van een hapje en drankje op het terras met uitzicht op La Roche-en-Ardenne.
Als het weer het toelaat en indien gewenst, serveren we het avondeten op de terrassen.

Met z’n twee of met een motorgroepje? Geen probleem in onze B&B. 2×2 en 2×4 persoonskamers hebben wij standaard. Uitbreiding mogelijk naar 14 personen.

Het centrum van het gezellig toeristisch La Roche ligt heel dichtbij en toch ver genoeg af om rustig te verblijven.
Op de motor genieten van de Belgische Ardennen, dicht tegen het centrum van La Roche-en-Ardenne. En de gezellige sfeer in ons verblijf. De motorrijder komt volledig aan zijn trekken in de Ardennen en in Villa le Monde!

3=2 of 4=3 actie B&B Ardennen Villa le Monde La Roche en ArdenneContact: info@villalemonde.com